Nyheter

2016-06-19

Förlängd anmälningstid

I fredags var det sista dagen för att anmäla sig till fiberbredband. Vi är 31 hushåll som sagt ja, vilket idagsläget inte räcker till då minst 45 hushåll behöver anmäla sig. Vi har därför haft en dialog med Habo Energi, där vi har kommit överens om att förlänga anmälningstiden till den 8 juli. Intresset har varit stort och vi behöver ha in 14 st anmälningar till – vilket vi tror är genomförbart om vi får lite mer tid!

Habo Energi har även berättat att de tittar på en ny affärsmodell till nästa år som antyds bli betydligt mer kostsam än den offert vi har aktuell idag (de har inte gått ut med några siffror än). Vi är därför om än mer motiverade till att få fler att hoppa på tåget nu, då det kan innebära att vi får en helt annan kostnad att ta ställning till nästa år.

Så ni som ännu inte anmält er, passa på att ta tillfället och ta en ny fundering så hoppas vi att ni kommer fram till att det här är en bra investering!

 

2016-06-19

Vi söker nu fler engagerade!

Vi är några engagerade personer som hittills har jobbat med fiberfrågan, och nu behöver vi er hjälp för att få ett genomförande av projektet! Vi behöver nå ut till fler här i Ebbarp och därför vill vi fråga om det är fler som kan tänka sig att engagera sig de sista veckorna för att få in fler anmälningar? Vi kommer att ha ett möte på tisdag den 21/6 kl. 18 hos Helen och Niklas Beckman på Ebbarp Ekbacken 1 där ni som är intresserade att hjälpa till kan få mer information. Vi kommer att presentera hur vi ser att vi behöver nå ut till alla i Ebbarp och så sätter vi tillsammans en plan framåt! Varmt välkomna till oss på tisdag! Vi vore väldigt tacksamma om några fler kan tänka sig att hjälpa till!

För er som vill engagera sig men inte har möjlighet att delta på tisdag – skicka gärna ett meddelande så hör vi av oss!

Hälsningar

Helen Beckman

E-post: helebeck@gmail.com

 

2016-06-19

Habo Energi bjuder in till informationsmöte!

För er som inte bestämt er ännu, bjuder Habo Energi in till ett informationsmöte där de informerar och samlar ihop era frågeställningar och bjuder på fika, tisdagen den 28 juni kl 18.00 på Fabriksgatan 1, Habo. Anmäl er gärna på fiber@habokraft.se .

 

2016-06-17

Status antal anmälningar

I dagsläget har 31 st anmält sig för att få fiberbredband.